BOOK NU

Som at sove ude i det fri

Boathouses er ikke et flydende hotelværelse. Og så alligevel. For uanset hvilken type I vælger, så kan I bare flytte ind og slappe af. Værelset er rengjort og klar til jer, når I kommer. Sengen er redt og udsigten venter. Det eneste I skal gøre, er at nyde livet på Limfjorden.

Boathouses

Gå ombord og nyd livet på vandet

Boathouses er komfort og hygge for op til fire personer. Alle hytter er på otte kvadratmeter bygget på et flydende soldæk, hvor I kan nyde havudsigten fra to liggestole, der næsten altid står i læ. Alle hytter har køleskab, spiseplads, cafesæt og egen badestige. Og, så er der selvfølgelig gratis parkering, gratis Wifi og strøm til opladning af mobil­telefoner. Kæledyr er tilladt i nogle af hytterne.

Hyttetid er hyggetid

Vil I nyde livet og hinanden? Så giv familien en fantastisk fælles oplevelse i et Boathouse. Her kan I få pulsen ned, hygge, bade og bare være sammen om det, der betyder allermest for jer. Hytten er placeret på en 24 m2 flydebro, som fungerer som din helt egen terrasse.

Alt hvad du skal bruge

Hytterne indeholder køleskab, spisebord, bænk, madrasser, lille radiator, udendørs lampe samt og stikkontakter både inde og ude. I kan benytte sejlerstuen gratis. Her kan I lave mad, spise, benytte kølefryseskab, mikroovn og vaske tøj. Vand og strøm er inkl. i prisen.

Det perfekte pitstop

Er du outdoortypen, der ønsker en sjov og anderledes overnatning eller er I på jagt efter et anderledes overnatningssted på jeres kajaktur, cykeltur eller vandretur?
Så book et Boathouse og få en oplevelse udover det sædvanlige.

BOOK ET BOATHOUSE

Bo på en båd

Book en båd og sov ombord

Lyst til at bo ved Limfjorden? Så skift sommerhuset ud med en båd, der ligger til kaj. Oplev den helt unikke stemning ved havnen, den friske luft og bliv vugget i søvn. Vores både ligger alle tæt på gode toilet- og badefaciliteter, ligesom der er gratis adgang til sansesti, tagterrasse, udspringsplatform, badeø og legeplads. Vil I ikke selv lave mad, så er der kun få skridt til Restaurant Pavillionen og Cafe Isbåden. Vi har 2 katagorier af både – “Premium” og “Budget”.

“Premium”

Båden Julie

Glasfiberbåd på 32 fod med min. 4 sovepladser
Toilet til natbrug
Køleskab/frostrum samt kogeplader, ovn/mikrobølgeovn
TV, radio, kaffemaskine, elkedel, el og vand
Plads til gæstens bagage
Service og basis køkkenvarer
Mulighed for opvarmning

Prisen varierer efter sæson og hvilke ugedage, der vælges.
El og vand er inkluderet i prisen, men der tillægges et fast rengøringsgebyr pr. ophold.

BOOK BÅDEN JULIE

“Budget”

Båden La Digue

Glasfiberbåd på 27 fod med min. 2 sovepladser

Køleskab og kogeplader
El og vand.

Prisen varierer efter sæson og hvilke ugedage, der vælges.
El og vand er inkluderet i prisen, men der tillægges et fast rengøringsgebyr pr. ophold.

BOOK BÅDEN LA DIGUE

Oversigtskort

Find rundt på Handbjerg Marina

Boathouses er placeret ved Handbjerg Marina, som ligger ved Limfjorden i et område fyldt med aktiviteter og forskellige faciliteter, du frit kan benytte som gæst hos Boathouses.