BOOK NU

Aktiviteter & Events

Til lands, til vands og i luften

Limfjorden og naturen rundt om er et paradis for alle, der elsker at få pulsen op. Ude på det rolige og lave vand er der oftest optimale forhold til vandsport som kitesurfing, windsurfing, havkajak og paddleboards.

Og, vil man gerne ud at røre sig på land, er Venø Bugt det perfekte sted at vandre, cykle, fiske, lege og spille fodboldgolf. I bestemmer selv hvor vildt det skal være.

Vi har udvalgt områdets bedste og flotteste cykel- og vandreruter tæt på Handbjerg Marina.

Der ligger gratis cykel- og vandrerkort på hele vinderup-egnen i alle Boathouses.

Mosestien 1,7 km (handicapvenlig)

Stubbergård Sø 15 km (Søen rundt)

Start her: P-plads, Søgårdvej 34B, 7830 Vinderup

Ådalsstien 3,5 km (Rundtur)

Snævringen 5 km (og 5 km tilbage)

Start her: P-plads, Gl. Skivevej 2, 7830 Vinderup

MTB ruter helt unikke med 5 sværhedsgrader

I området findes der også 3 km – 1,4 km – 1,3 km afmærkede vandreruter.

Start: Skånsø P-plads, Hvidmosevej, 7830 Vinderup

Er der en vinterbader gemt i dig?

Køb en gæstebillet til vinterbadning ved Vinterbaderne Handbjerg Marina. – Inklusiv adgang til sauna.

Billetterne sælges for følgende tidsrum: 06.00 – 12.00 | 12.00 – 16.00 | 18.00 – 22.00 Hver gæstebillet er personlig og gælder kun i det tidsrum den er købt til.

KØB BILLET HER

Der er 200 bådpladser på Handbjerg Marina, og vi har naturligvis også plads til dig. Der er mulighed for både at leje eller købe en plads til din båd. Handbjerg Marina tilbyder også et slæbested, der kan benyttes som dagsgæst eller med årskort. Du kan også tanke din båd med benzin eller diesel.

Badeøen ligger på den østlige side af Handbjerg Marina.

Den er velegnet til solbadning og til badning med små og mindre børn, da der her er meget lavvandet. Badesko bør benyttes, da der er knivmuslinger i sandet.

Mange er allerede fundet til Handbjerg Marina, når det er tid til kitesurfing. Her er gode forhold, da der er lavvande, god vind og bølger ude ved revlen. Udover de skønne omgivelser ved vandet, er der også mulighed for at få et bad efter surfing.

I den nordvestlige del af Handbjerg Marina er der anlagt 20 pladser til autocampere og tagtelter. Der er toilet og badeforhold tilknyttet, og naturligvis mulighed for tømning af tanke. Udsigten er fantastisk, lige ud til vandet.

Der sker noget hele året på Handbjerg Marina, så gå ind på Handbjerg marina hjemmeside under event og se hvad der sker når i er her. www.handbjergmarina.com

FLERE AKTIVITETER